Hyvin suunnitellut ja toteutetut ikkunoiden tiivistykset ja huollot

Ikkunat ja niiden tiivisteet kuluvat ajan myötä normaalissakin käytössä. Oikein suunnitellulla ja toteutetulla huollolla voit kuitenkin pidentää tiivisteiden käyttöikää huomattavasti. 

Huollamme ikkunasi ja niiden tiivisteet niin, että ikkunoista tulee taas helppokäyttöisiä, tiiviitä sekä turvallisia. Teemme ikkunoiden tiivistys- ja huoltotöitä jo 40 vuoden työkokemuksella, joten voit luottaa työnjälkemme laatuun.

Palvelemme Vantaalta käsin pääkaupunkiseudulla ja muualla Etelä-Suomen alueella. Lähdemme mielellämme töihin tarvittaessa myös kauemmas, joten ota meihin yhteyttä.

Pyydä meiltä tarjous

Huollata ikkunat 5–7 vuoden välein

Olemme todenneet, että 5–7 vuotta on sopiva huoltoväli ikkunoille. Säännöllisellä huollolla ei ennaltaehkäistä ainoastaan ikkunoiden vaurioita, vaan myös ympäröivien rakenteiden ongelmia. Kun panostat huoltoon ajoissa, voit säästää suurenkin summan rahaa, sillä ongelmien korjaaminen jälkikäteen on usein moninkertaisesti kalliimpaa.

 

Saat meiltä ikkunoiden tiivistykset, huollot sekä muut ikkunoihin ja oviin liittyvät pientyöt. Tämän lisäksi toteutamme myös ikkunoiden Geze-aukaisumekanismien asennukset ja huollot, kuntokartoitukset, huoltomaalaukset, korvausilmaventtiilien asennukset, lahokorjaukset ja lasiseinien tiivistykset sekä lasitustyöt eri tilauksella huolto- tai korjaustyön yhteydessä.

Lue lisää kuntokartoituksesta

Fenser-ikkunahuolto

Fenser-ikkunahuolto on helppo ja tehokas tapa huollattaa ikkunat kuntoon. Etenemme tarkkaan suunnittelun toimintamallin mukaisesti. 

Ennen työn aloitusta asiakasta muistutetaan lähestyvästä huollosta. Ikkunakorjaukset ja -huollot tehdään Fenser-konseptin mukaan, tarkastuslistaa seuraten. Kaikista tehdyistä toimenpiteistä annetaan asiakkaalle kirjallinen raportti sekä palautekysely.

Tutustu myös ovihuoltoihin