Lasiseinien tiivistykset ja lasitukset

Ikkunoiden ja ovien huoltojen ja korjauksien lisäksi toteutamme myös lasiseinien tiivistykset ja lasitukset. Lasiseinät on syytä tiivistää, mikäli tiivisteet ovat hapertuneet tai ne vuotavat. 

Ota yhteyttä, kun tarvitset laadukkaat lasiseinien tiivistykset ja lasitukset. Olemme palvelleet asiakkaitamme Vantaalta käsin Helsingissä, Espoossa ja koko pääkaupunkiseudulla ja muualla Etelä-Suomen alueella yli 40 vuoden ajan. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja tilaa lasiseinien tiivistykset ja lasitukset yhdeltä alan kokeneimmista toimijoista.

Katso yhteystietomme

Korvausilmaventtiilien asennukset ja huollot

Asennamme ja huollamme myös korvausilmaventtiilit, kuten Biobe-venttiilit, edulliseen hintaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää tarjoamastamme palvelusta.

Tiivistykset ja lasitukset

Olemme ikkunoiden, ovien sekä lasiseinien asiantuntijoita. Yrityksemme toimipiste sijaitsee Vantaan Myyrmäessä. Palvelemme Vantaalta käsin pääkaupunkiseudulla ja muualla Etelä-Suomen alueella.

 

Mikäli olet kiinnostunut palveluistamme, saat meihin helpoimmin ja nopeimmin yhteyden puhelimitse, niin suunnittelemme yhdessä sinua parhaiten palvelevan kokonaisuuden. Halutessasi voit myös täyttää Yhteystiedot-sivulta löytyvän lomakkeen, ja me palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Kahden vuoden takuu

Vuosikymmenten toimintamme aikana olemme tehneet lukuisia tiivistyksiä ja lasituksia, joten voit luottaa siihen, että työmme jälki on laadukasta. Annamme kaikille tuotteillemme kahden vuoden takuun.