044 500 4420

Ikkunoiden ja parvekeovien asiantuntija

Menetelmäkuvaus

menetelmäkuvaus

Ikkunat kuluvat käytössä, mutta hyvin suunniteltu ja ajoissa toteutettu huolto pidentää niiden käyttöikää merkittävästi. Ikkunoiden huolto on osa hyvää ja ammattimaista kiinteistönhoitoa.

Fenser-­ikkunahuolto tekee ikkunoista helppokäyttöisiä, tiiviitä ja turvallisia. Huollon tuloksena asukkaiden ja kiinteistöjen muiden käyttäjien tyytyväisyys paranee, sekä isannöitsijän työ helpottuu, koska yksittäisen korjauspyynnöt vähenevät. Myös talousarviot pitävät, koska kalliiksi tulevia vahinkoja ei enää tule.

Fenser-huoltokonsepti ja ikkunakorjaukset

menetelmäkuvaus

Fenser-­ikkunahuolto etenee suunnitellun toimintamallin mukaisesti. Huoltotyö käynnistyy aina toimittamalla asukkaille ilmoitukset lähestyvästä huoltotyöstä.

Ikkunakorjaukset ja ­-huolto toteutetaan ikkuna kerrallaan tarkastuslistaa seuraten. Huollon yhteydessä tehdään suunnitelmaan kuuluvat tarkistukset, säädöt, puhdistukset ja korjaukset. Kaikki tehdyt työt raportoidaan kirjallisesti tilaajalle. Tarvittaessa ikkunoiden käyttäjille voidaan myös antaa opastusta ikkunoiden käytöstä ja jakaa kirjalliset käyttöohjeet. Fenser-­ikkunahuollon onnistuminen mitataan tekemällä palautekysely jokaisessa huolletussa kiinteistössä.

Menetelmäkuvaus

menetelmäkuvaus

Ikkunakorjaus meneillään: Lukot voidellaan ja säädetään

menetelmäkuvaus

Huonokuntoiset tiivisteet vaihdetaan

menetelmäkuvaus

Tarkistetaan, että puiteliu'ut ovat ehjät

menetelmäkuvaus

Saranat kiristetään ja säädetään

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Fenser Oy
Kynttiläkuja 1 A
01670 VANTAA

Y-tunnus: 0931080-6
Puh: 044 500 4420

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Fenser Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.