Ovihuolto luotettavasti ja ammattitaidolla Espoossa, Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla

Mikäli parvekkeesi ovet sulkeutuvat huonosti, tiivisteet ovat irronneet tai oven lasi on päässyt hajoamaan, Fenser Oy auttaa. Meillä on pitkä kokemus ikkuna- ja ovihuolloista. Huollamme, korjaamme ja tiivistämme kaikenmerkkiset parvekeovet.

Asiakaskuntamme koostuu taloyhtiöistä, suurista kiinteistönomistajista sekä yksityisistä asiakkaista. Palvelemme Vantaalta käsin pääkaupunkiseudulla ja muualla Etelä-Suomen alueella.

Ota yhteyttä kokeneeseen ammattilaiseen, kun etsit osaavaa tekijää ovihuollolle.

Yhteystiedot

Ovien kuntokartoitus

Jos et ole varma oviesi kunnosta, niiden huollon tarpeesta sekä mahdollisten huoltotöiden hinnasta, ota yhteyttä ja pyydä meiltä kuntokartoitus. Kartoituksen jälkeen saat meiltä loppuraportin, työselvityksen sekä tarjouksen tarvittaville toimenpiteille.

Lue lisää kuntokartoituksista

Vältä lämpövuodot

On hyvin yleistä, että 1980- ja 1990-luvuilla rakennetuissa taloissa ei ole ovihuoltoa tehty koskaan. Yksi tärkeimmistä tavoitteista huollolle on varmistaa ovien toimivuus, eli estää lämmön karkaaminen ovista. Huonot tiivisteet päästävät lämpöä karkaamaan sekä aiheuttavat asukkaille ikävää vedon tunnetta. Kartoita ja huollata siis ovesi ajoissa.

Myös kerrostasojen ovet kuluvat käytössä

Kerrostaloissa on tärkeää muistaa tarkistuttaa myös kerrostasojen ovet. Näissä ovissa tiivisteet ovat tärkeässä asemassa erityisesti paloturvallisuuden kannalta. Ne myös kuluvat nopeammin, sillä niitä avataan ja suljetaan lukuisia kertoja päivässä.

Saat meiltä myös ikkunahuollot

Mikäli kaipaat ovihuoltojen lisäksi ikkunoiden huoltoa tai korjausta, voit yhdistää palvelut yhdeksi edulliseksi ja tehokkaaksi kokonaisuudeksi. Ota yhteyttä puhelimitse, niin suunnitellaan yhdessä sinua parhaiten palveleva kokonaisuus. Mikäli olet kiinnostunut ikkunahuolloista, tutustu niihin tarkemmin linkin takaa.

Lue lisää ikkunahuolloista